Śniadanie z nutką morską :)
Składniki:
- 4 jaja
- 4 wędzone sardynki
- garść kiełków, daliśmy z rzodkiewki
- garść szczypiorku
- masło
- 4 pajdy chleba
- sól, pieprz
Z jajek zróbcie na patelni jajecznicę, doprawcie ją solą i pieprzem. Kromki chleba posmarujcie masłem, ułóżcie na nich jajecznicę, rozłóżcie następnie kiełki, połóżcie po 2 sardynki na pajdę, posypcie szczypiorkiem. Smacznego!
Piękny blog, wspaniałe zdjęcia, pyszne dania. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńDziękujemy pięknie! Pozdrawiamy!
Usuńwow, ciekawie :)
OdpowiedzUsuńi naprawdę smacznie, polecamy! :)
Usuńjajecznice fascynują mnie od zawsze. co dom to inne jajecznicowe kombinacje. mój mąż serwuje mi bardzo bogate jajecznice (z kiełbasą, czerwona papryką, odrobiną sera żółtego i... cynamonu!). w moim rodzinnym domu jajecznicę jadało się z musztardą lub pomidorami. Twoje wydanie intryguje. bardzo!
OdpowiedzUsuńNiby tylko jajecznica, prawda? Kilka dodatków i otrzymujemy specjały :)
Usuńproste a takie apetyczne.
OdpowiedzUsuńW prostocie siła! :)
Usuńi jakie zdrowe! pychota :)
OdpowiedzUsuńi jakie tanie :)
UsuńCannot read the recipe, but the photo gives me a great idea - must try this!
OdpowiedzUsuńThanks. Try google translate on the right side. Let me know if it doesn't work.
UsuńTen komentarz został usunięty przez administratora bloga.
OdpowiedzUsuńFajny pomysł poza tym, że na zdjęciu są szprotki a nie sardynki ;P
OdpowiedzUsuń